Időről időre azon kapod magad, hogy prémium és csúcsminőségű képeket keresel kreatív anyagaid kiemeléséhez… Ilyenkor többnyire az ár az utolsó dolog, ami az eszedbe jut, hiszen felkutatni a megfelelő képet szinte olyan, mint mondjuk tűt keresni a szénakazalban.

Nos, ez alkalommal nem kell túl messzire menned. Hiszen nagyszerű, csúcsminőségű képeket találsz reális áron, pontosan ugyanott, ahol kedvenc képeidet is megtalálod: az 123RF.com-on!

Bemutatkozik az EVO, az 123RF prémium választéka

Az elmúlt évek során a stock fotópiac egyik meghatározó szereplőjeként felismertük a növekvő érdeklődést az autentikus, és egyben csúcsminőségű képek iránt, melyekre nemcsak nagyon jó érzés ránézni, de különböznek a tipikus stúdió-beállítású, vagy közhelyes képektől is; olyanok akár egy remekmű – ritkák és valóban egyediek. Ennek tudatában, most bevezettünk egy teljesen új prémium kollekciót, mely a legmagasabb technikai minőséget és hitelességet képviseli – ez az EVO fotókollekció.

Egyedileg válogatva a tökéletességért

Hogyan garantáljuk az EVO kollekció minőségét és egyediségét? Rendkívüli körültekintéssel végezzük a képek válogatását és kizárólag olyan partnerek kerülhetnek be munkáikkal, akik már híresek profi, valóban prémium minőségű munkájukról.

Jelenleg az EVO kollekció képei  kredites rendszerben tölthetők le, a keresés pedig könnyedén, az 123RF keresőjével szűrheted, míg a beazonosítást pedig a nézőkép alatt található EVO ikon segíti. Így tehát akár standard, akár prémium képeket keresel, megtalálod mindezt az 123RF ő. Úgyhogy ne késlekedj tovább, hajrá, hajrá!

Nézz körül a prémium képek világában! >>