Kreatív színező ÚJ vásárlásért? Ha követsz minket a social media felületeinken, múlt héten már elöljáróban láthattad is, hogy mivel készülünk Nektek, hogy még színesebbé tegyük a napjaitokat.

Tudtad, hogy a színezés által kibontakoztathatod a kreativitásod, fejlődik a koncentrációd és csökkented a stresszt? …magyarán az egészségedért is sokat teszel vele.

Ehhez szeretnénk mi is hozzájárulni, így most minden ÚJ vásárlónk, aki 2017. augusztus 21. és 2018. augusztus 21. között az 123RF.com-on legalább 40 kreditet, vagy bármilyen képcsomagot, illetve előfizetést vásárol, az 123RF jóvoltából, 1 db színező füzetet kap.
Kukkants bele színezőnkbe itt:

 

Ezt a lehetőséget most ne hagyd ki, munkatársaink hétköznap, a vásárlástól számított 48 órán belül felveszik Veled a kapcsolatot, ezért kérjük, hogy a regisztráció során add meg neved és telefonszámod. Ide kattintva tudsz regisztrálni. Amennyiben technikai segítségre lenne szükséged a kapcsolatfelvételhez, kérjük jelezd igényedet a hungary@123RF.com-on, vagy a +36 30 844 0761 telefonszámon.

Az ajándékot 7 munkanapon belül postán juttatjuk el Neked.
Örömmel várunk, legyen Neked is színes minden napod!